lg 49uf6407 tvim var lg ssiptv de normal ipleri calıstırabılmekteyim fakat acestream linkleri calıstıramıyorum bılen varsa yardımcı olabılır mı ?
Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
Acestream Linkleri simple tv 4.8 b7 ve ustu simple tv lerde çalışmaktadır ama bilgisayarda acestream yüklü olmak kaydıyla..Tv lere gelince ne Lg de ne samsung da nede diğer diğer smart tv lerede acestram ve sopcast linklerini çalıştırabilecek ne yazılım mevcuttur nede donanım kısacası su anki smart tvlerde acestream ve sopcast linklerinin çalışması mümkün değil..@crashday0808 Acestream Kendi Playerı Vardır . Normal Playerlarda ( VLC , SimpLe Tv VS. ) Gibi PLayeRLaRda Çalışmaz .Yani Tv 'Niz AceStream Kodu Açamaz ...
Çalıstıranlar var onlar nasıl calıstırıyorlar bence yanlıs dusunuyorsunuz cnku calıstıranlar varAcestream Linkleri simple tv 4.8 b7 ve ustu simple tv lerde çalışmaktadır ama bilgisayarda acestream yüklü olmak kaydıyla..Tv lere gelince ne Lg de ne samsung da nede diğer diğer smart tv lerede acestram ve sopcast linklerini çalıştırabilecek ne yazılım mevcuttur nede donanım kısacası su anki smart tvlerde acestream ve sopcast linklerinin çalışması mümkün değil..
calıstıran ne ve hangisi bizde bilelim
bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirimArkadaslar ben calistiriyorum ama direkt tv den degilaraciligi ile. Fiyati 40€ civari. Ayrica bircok özelligide. Iptv ve seyirturkude rahatlikla kullanabiliyorsunuz.Yardim isteyen arkadaslara yardimci olurum.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Selam cem öncelikle nerede kaldigini yazarsan yanibu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim