Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Fastocr Openbullet Sentry Mba Paylaşım Dükkanı
  • Sentry Mba Config Dosyaları İpuçlar

Sentry Mba Arabic1 Panel Proxyles Captchali Config (20.09.2015)

fenerligenc

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
View hidden content is available for registered users!

0kMzbD.png

kardeşim captcha çalışıyor diyorsunuz kaç config denediysem bende çalışmadı..sentrye bir ayarmı yapmak gerekiyor acaba

kardeşim sentryde sorun vardır başka sentry yukle hafızası dolunca taramayabilir veya yanlış bişey yapıyosundur dunde sordun söledim sana

eline sağlı usta ocr oldu çünkü sentry değiştim
senden bir ricam var bana bir combo list tavsiye edermisin veya varsa elinde linkini atarsan ii olur

kardeşim sentryde sorun vardır başka sentry yukle hafızası dolunca taramayabilir veya yanlış bişey yapıyosundur dunde sordun söledim sana

sentryi tekrar yukle duzelir.

kardeşim hiddetlenmene gerek yok...dünde söyledim sana diyorsun ama verdiğin cevapta "sentryi tekrar yukle duzelir." diyorsun.Oysa benim sentry portable olduğu için tekrar aynı sorunu dile getirdim...Şimdi ise proyu değiştirip denedim.Sentry 1.5.0 ile captcha çalışmadı 1.4.1 versiyonunda captcha çalıştı...

Hocam eline saglik. Türk kanalllari yok baktim

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • Fastocr Openbullet Sentry Mba Paylaşım Dükkanı
  • Sentry Mba Config Dosyaları İpuçlar