Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Fastocr Openbullet Sentry Mba Paylaşım Dükkanı
  • Sentry Mba Config Dosyaları İpuçlar

Sentry Mba config 06.08.2015

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fenomen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fenomen

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
View hidden content is available for registered users!

emeğine sağlık usta yorumlarınıza bende katılıyorum

Uygar 24 saat olmadı inan demek ki iptv ile alakalı sitelerdeler onun için en yerli panel paylaşmamak en güzeli

bence özellikle bizim sitemiz en başta yer alıyor ilk başta burayı takip ediyorlar

Yapsınlar bakalım bizde önlemimizi alırız sıkıntı yok ..:)

teşekkürler

usta paylaşımın için teşekkürler. paylaşımların devamı dileğiyle.

Usta yerden goge kadar haklisin gecen bende paylastim 1 dk icinde faceye dustu 10 dk sonrada konu kapandi yeni calisma uzerindeyiz bundan sonra panel bulmak cok olacak

bunlari face kim atiyorsa .... eh isde

@fenomen kardeşim ben 2 haftadır mesajları editliyorum nedenide işte bu olay,kıran arkadaşlar burda şifreleriyle beraber paylaşım yapıyorlar,yarım saat sonra bir bakıyorsun facede aynı paylaşım,forumumuz şuanda kırma olayında bir numara haliyle herkesin gözü üzerimizde,panelleri isimleriyle vede tek tek paylaşmıyalım,paylaşımları daha çok güvendiğimiz arkadaşlara vede özelden yapalım,sezon acılınca izleyebileceğimiz yayın kalmayacak bu gidişle,bundan sonra açık paylaşım yapanları forum kuralları gereği cezalandırmak zorunda kalıcaz.

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • Fastocr Openbullet Sentry Mba Paylaşım Dükkanı
  • Sentry Mba Config Dosyaları İpuçlar