sagolasin docea0,8w ve 4,9 e yörüngelerinde ki uydular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
sagolasin docea0,8w ve 4,9 e yörüngelerinde ki uydular
Bu uydulara TR den kaclik canakla bakilabilir0,8w ve 4,9 e yörüngelerinde ki uydular
usr/camd klasörü yok malesef. bu dosyayı "OSCAM 11083" nereye atmam lazım.sorun olacağını sanmıyorum uydu yönünü ayarlayınca olmazsa tekrar frekans taraması yaparsınız
Bu uydulara TR den kaclik canakla bakilabilir
thor için batı bölgelerinde 90 lık yeterli olur.direk bu uyduya odaklarsan.Bu uydulara TR den kaclik canakla bakilabilir
Asur kardeşim sayfanın başında linkini verdiğimusr/camd klasörü yok malesef. bu dosyayı "OSCAM 11083" nereye atmam lazım.
O şekilde de yaptım fakat yine olmadı. İmaj merlin olduğundanmıdır bilmiyorum. Pli imaj kurup mu denesek. En azından kurulumu yapan biri olsa hangi imajda çalıştığını test ederdik.Asur kardeşim sayfanın başında linkini verdiğimbu linkteki uygulamayı kur kurduktan sonra cihazı yeniden başlat.Ondan sonra usr /camd gözükmesi lazım.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ipk dosyasını kurmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor dolayısıyle camd manager eklentilerde görünmüyor.O şekilde de yaptım fakat yine olmadı. İmaj merlin olduğundanmıdır bilmiyorum. Pli imaj kurup mu denesek. En azından kurulumu yapan biri olsa hangi imajda çalıştığını test ederdik.
DM800 hd sim3 klon merlin 3.0 yüklü.asur senin cihaz nedir ve hangi image kurulu
Buna uygun oscam 11083 bulup yüklemen lazımDM800 hd sim3 klon merlin 3.0 yüklü.