Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • UyduPortaL Gold Üyelik
  • Gold Üyelik Kampanyalar
  • UyduPortaL Gold Üyelik

Merak eden arkadaşlar için İPTVİM yayın kalitesi...

F

farqin

Guest
yayın garantisi kim veriyor bilmem ama biz veremiyoruz. elimizden geldiğince imkanlar dahilinde yapıyoruz buda 1 yıldır sorunsuz gidiyor artık siz karar verin garanti var mı yok mu diye.

ycanerler

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
futbol saha da nasıl önemli olan o
@pro42 senin özel problemlerin mi var benim tahminim var sana tavsiye bir psikoloğa muayene ol vereceği tedavi programını uygula daha sonra bizim sitemizde yazılarına devam et...Daha güzel şeyler yazmak istiyorum ama senin yüzünden uyarı almak istemiyorum hadi rastgele...

Karizma

Kurucu
Yönetici
Kurucu
@pro42. Bu goruntuler biraz eski , bu konuyu acan baska bir gold uye arkadasti, fakat tasinma sebebiyle konulari ozel uyeler tasidi. Biz hic birsey iddaa etmiyoruz yani en.iyi iptv bizim , donmaz patlamaz vs. Biz en son yaklasik 60 gold uyeli bir aileyiz. Diger ozel uyelerimiZ ve normal vasifli uyelerimizde ailemizin olmazsa olmaZlaridir. IPTV SATMADIGIMIZ halde senin tanidigin en babalardan daha durust daha guzel yayinlar gordu bu uyeler. Haddini bilmeden hadsiCe cumleler kurarsan birdaha bozusuruz.

Iyi forumlar herkese

Alipacino76

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
ben yaklasik 2 aydir gold üyeyim. Simdiye kadar da nerdeyse her maci sorunsuz izledim.

Ulusal kanallar zaten izlemiyorum, izledigim Spor tv 1-3 onlarda sorunsuz calisiyor. Gerisi Hikaye ;)

oceqn

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Öncelikle yeni site hayırlı olsun. Geçen sene benim de gold üyeliğim vardı burada. Ancak askerlik nedeniyle üzülerek ayrılmıştım siteden. Yayınlar harikaydı. yeni sezonda da umarım aynı şekilde devam eder ki zaten gördüğüm kadarıyla kadro aynı, yani değişmemiş sitenin yönetimi. Yolunuz açık olsun yakın zamanda ben de gold üyeliğe geçeceğim.

F

farqin

Guest
hayırlı tezkereler dileği ile arkadaşım umarım en kısa sörede tekrar aramızda görürüz sizleri

gencfb9fb

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
usta kalite iyide sen yayının sabitliğinden haberdar et bizi... Yani yayın orjinal yayından kaç saniye geriden geliyor? yada böyle bir durum söz konusu mu?

klesing

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
usta kalite iyide sen yayının sabitliğinden haberdar et bizi... Yani yayın orjinal yayından kaç saniye geriden geliyor? yada böyle bir durum söz konusu mu?
arkadaş 5 sene Spor Kanal kullandım her golden önce, diğer maçları takip ettiğim site golün haberini daha önce verdi Spor Kanalı kanal bile geriden veriyor maçı :D

gencfb9fb

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
arkadaş 5 sene Spor Kanal kullandım her golden önce, diğer maçları takip ettiğim site golün haberini daha önce verdi Spor Kanalı kanal bile geriden veriyor maçı :D
arkadaş onu bizde biliyoruz 5-15 saniye geriden gelme payı vardır. Bu 30 saniye üstünde mi onu soruyoruz..

Karizma

Kurucu
Yönetici
Kurucu
@gencfb9fb o kaynaga göre degısır kalıteye gore degısır vps hızına gore degısır ortalama şudur 30 sanıye fakat senın baglantınada baglıdır bu

gencfb9fb

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
tamam usta sağolasın

F

farqin

Guest
gencfb sıkıntın var sanırım senin. yoksa net üzerinden bırak tv de normal şartlarda bile yayın gecikmesi var .

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • UyduPortaL Gold Üyelik
  • UyduPortaL Gold Üyelik