Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2023

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • UyduPortaL Gold Üyelik
  • Gold Üyelik Kampanyalar
  • UyduPortaL Gold Üyelik

Merak eden arkadaşlar için İPTVİM yayın kalitesi...

gencfb9fb

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
gencfb sıkıntın var sanırım senin. yoksa net üzerinden bırak tv de normal şartlarda bile yayın gecikmesi var .
oo usta senin bu yaklaşımın hiç hoş olmamış. Gecikme olduğunu bizde biliyoruz az önce dediğim gibi sadece bunun süresini öğrenmek istemiştim sadece... Yani benim bir sıkıntım yok ip lerin var 30 saniyeden sonrakilerinde... Sizde de bu verilen iplerde bu sıkıntı süresini öğrenmek istedim. Ayrıca benim bahsettiğim maluuumm yayının TV'ye gelmesiyle ip'ye gelmesinin arasındaki saniye farkıyla oluşan gecikmedir.@Karizma usta cevapladı sağolsun.

Son düzenleme:

Karizma

Kurucu
Yönetici
Kurucu
@gencfb9fb hocam bazı art nıyetlı ısrarcı kişiler var kötüleme amaclı baştan berı okumuşsan görmüşsündür. @farqin usta da o tarz kişilerden oldugunu sanmıştır. İnsanların ıyı nıyetıne bu tarz kişiler malesef gölge düşürüyolar

gencfb9fb

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
@gencfb9fb hocam bazı art nıyetlı ısrarcı kişiler var kötüleme amaclı baştan berı okumuşsan görmüşsündür. @farqin usta da o tarz kişilerden oldugunu sanmıştır. İnsanların ıyı nıyetıne bu tarz kişiler malesef gölge düşürüyolar
anladım usta zaten bende beni yanlış anladığını düşünerek abartılı çıkış yapmıştım sonra mesajı düzenledim. Farqin usta da zamanla beni tanıyacaktır zaten :)

yigit0066

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Verdiginiz hizmet icin icin tskler hemen hemen piyasadaki herkesden yayin aldim ama hepsi bir haftayi gecmeden kapndi ama uyduportalda gecen seneden beri uyeyim kanallar mac zamani surekli acik simdiyece hic bir sorun yasamadim tekrar tskler ve basarilar

henike

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Normalde maç izleyen hatta tv izleyen biri bile değilim hobi gibi bir şey oluştu bende bu siteye başladım başlayalı . buradaki verilen bilgilerle kırılan panellerde de çok güzel yayınlar çıkıyor. Ama fanatiği olan arkadaşlar siteyi desteklemek babında gold üyelik alabilirler. Velhasıl SporKanal Paket play da dahi bazen sadece 1 maç 30 liraya satılıyor.

yigit33

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
yayınlar bantı mı canlımı maclarda takılma oluyor mu ?
çok ıp tv denemdim hep takılıyor takılmayana rastlamadım

yigit33

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
yayınlar bantı mı canlımı maclarda takılma oluyor mu ?
çok ıp tv denemdim hep takılıyor takılmayana rastlamadım

Semih27

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
Maçlarda takılma donma olmuyor çok iptv denedim bende son durak burasıymış demekki bir gold üye olarak tavsiye ederim. Resim ekliyorum bant mı canlı mı soran arkadaşlar için umarım yeterlidir ;)
a6pd6L.png

Son düzenleme:

ℂ☆Albatros

Forum Admin
Yönetici
Forum Admin
Almak icin soranlara siz alin sorun olursa ben geri öderim paranizi ama sorun olmazsa 10 katini alirim :D olmuyacagi kesin oldugu icin

Hepsi canlidir ama 7/24 olmasi imkansizdir Mac saatlerinde ozellikle tek yayin deil alternatifli 10 yayina kadar yedegi bulunur kanalin yayin akisi pek olmadigindan kendileri
bile bant ozetleri gostermektedir bunu biliyor olmaniz lazim sorunuza cevap olarak anlik goruntuyu Semih arkadasimiz vermis suan yayin canli
olsa bile ozetleri verir 7/24 canli olsa oturupda bunumu izliceksiniz ilgin sorular sormayin arkadaslar
Mac saatinde sorun varmi yokmu bunlari sorun
Bu bir Gold uyelere ek Hediye ozelligidir bunuda unutmayin her gold uye bundan yararlanir.

faruk

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
slm usta
yayinlari test yapma imkanim var mi ?
eger memnum kalirsam gold uye olmak istiyorum
ben samsung led tv kullaniyrum

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • UyduPortaL Gold Üyelik
  • UyduPortaL Gold Üyelik