Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
xtream codes paneller için admin panel hack zaten var programda uzun zamandırhayırlı olsun sahbaz kardeşim görmeyeli bayağı geliştirmiş yazılımı
biraz hayal gücü kullanılırsa admin panellerde bum bakalım ilerde şahbaz yapar manuel yapanlar yapabilenler yani yapıyor ama programa dökülürse ozaman panelcilerin işi zor olur tekrar h.olsun
memoli1478 ustam sendende bir ricamız var hiremco turbo iptv deki stalker portalda mac adresini değiştirebilsek çok iyi olucak,iyi haberlerini bekliyoruz,kolay gelsin.hayırlı olsun sahbaz kardeşim görmeyeli bayağı geliştirmiş yazılımı
biraz hayal gücü kullanılırsa admin panellerde bum bakalım ilerde şahbaz yapar manuel yapanlar yapabilenler yani yapıyor ama programa dökülürse ozaman panelcilerin işi zor olur tekrar h.olsun
mac adresi değiştirdim yazılımdamemoli1478 ustam sendende bir ricamız var hiremco turbo iptv deki stalker portalda mac adresini değiştirebilsek çok iyi olucak,iyi haberlerini bekliyoruz,kolay gelsin.
Kolay gelsin abiler bu hiremco turbo IPTV Mac adresi elle nasıl değiştirilir bilgi verirseniz çok iyi olur saygilarmac adresi değiştirdim yazılımda
elle mac adres değişimini yapmaya çalışıyorum kodları yazıyorum belki yakında
görebilirsin şuan sadece arnix ve hiremco turbo pluslarda vardır oda benim yazılım ile
sagolasınArkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
[Sen Hayırdır ? Gizli Konu Bu ..!!]