Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Uydu Cihazlari / Satellite Device
  • Cccam Server Adresleri Paylaşım Bölümü

Cccam Cccam Newcam Premium

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uzman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@uzman usta içinden birini seçtim ve ekledim ama çözmüyor sorun bende mi acaba

upload_2015-10-23_1-43-30.png

ben hepsini tektek kontrol etmedim sadece testioua.com dan kontrol edip aktif olanları yazdım bazıları baglanıp kopuyor hemen resimdekinde 17 card var kullanmak istersen

@uzman usta sağol çalışıyor ama ne hotbird nede digi yok maalesef :(

ustalar bu cccam lere bağlanmasına bağlanıyor ama hiçbiri çözmüyor kanalları birçoğunu denedim nerdeyse

Cozmez cunku cihaz larin icinden cekilmis cccam lar tek kisilik oluyor yani siz yukledinizya ilk yukleyeninkide gumledi baska bulmaniz lazim kart gelmiyor

Usta 120 kart var dediginde buyur
host: superstars27.no-ip.info:12006 cccam version: 2.0.11-2892 shares: 54uphops: 1, maxdown: 0, 01000000, Digital+ (19E), Digital+, Digital+uphops: 1, maxdown: 0, CanalSat France (19E)uphops: 1, maxdown: 0, CanalPro France (19E)uphops: 1, maxdown: 0, TeleSat Wallonne (13E/19E/23E)uphops: 1, maxdown: 0, Canal+ Nederland (19E/23E)uphops: 1, maxdown: 0, TV Vlaanderen (19E/23E), TeleSat Wallonne (13E/19E/23E)uphops: 1, maxdown: 0, MEO PT DHT (30W)uphops: 1, maxdown: 0, TNT Sat (19E)uphops: 1, maxdown: 0, BIS TV (13E/5W/19E/12W), BIS TV, 05042820, 05042830 bukadar kart var

teşekkürler paylaşımlar için

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • Uydu Cihazlari / Satellite Device
  • Cccam Server Adresleri Paylaşım Bölümü