senin canın saolsun üstadım emeğin yeterPrensip gereği kapanan panelleri vermiyorum üzgünüm.
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
senin canın saolsun üstadım emeğin yeterPrensip gereği kapanan panelleri vermiyorum üzgünüm.
http://viphdpro.eu:8080 bu portalın yeni adresini bilen varmı arkadaşlar diğer adresi buydu buda gitmiş
Niye birinden paylaşmak için icazet mi almamız gerekiyor? Paylaşmak isteyeni kimse engellemiyor zaten keyif benim işime gelirse paylaşırım gelmezse paylaşmam güzel kardeşim. Zamanında paylaştık 1 hafta demedi panel gitti.Kimseyi tutan yok sen ne güzel kendice bir panel bulmuş paylaşmısın işte. Bu arada paylatığın panelde arkadaşın istediği panel değil onu belirtiyim. Herkese kolay gelsin.Burada "biliyorum ama paylaşamam" tarzı söylemlerin amacı nedir?
Burası paylaşım yeri,"başka yerde paylaşılıyor","sahibi önlem alıyor" vss.. bunlar yüzünden paylaşmak istemeyen olabilir,ama "var olup ta paylaşmak istemiyorum" demenin amacı nedir? Tekrar belirtiyorum burası paylaşım yeri,paylaşım yapmak istemeyen yapmaz ama bunu da dile getirmez...
Niye birinden paylaşmak için icazet mi almamız gerekiyor? Paylaşmak isteyeni kimse engellemiyor zaten keyif benim işime gelirse paylaşırım gelmezse paylaşmam güzel kardeşim. Zamanında paylaştık 1 hafta demedi panel gitti.Kimseyi tutan yok sen ne güzel kendice bir panel bulmuş paylaşmısın işte. Bu arada paylatığın panelde arkadaşın istediği panel değil onu belirtiyim. Herkese kolay gelsin.
Bence sen anlamamışsın birincisi hiçbir sayfada ben elimde var ama paylaşmıyorum diye bir cümle kurmadım bildiğimi de iddaa etmedim önceki sayfalara bakarsan bir çoğunada yardımcı oldum,özelden de verdim. ikincisi Ne yazıp ne yazmayacağıma kararı ben veririm senin haddine de değil (Gerekirse biliyorum vermeyeceğimde yazarım her defasında hoş bugüne kadar yazmadım da nerenizden uyduruyorsunuz onuda bilmiyorum ) üçüncüsü çok rahatsız oluyorsan sen ve senin gibi anlamakta güçlük çeken arkadaşlar benim yazdığım mesajları okumaz pas geçersiniz olur biter kaankaya3445 kendine bu kadar sıkıntı etme.Sen daha benim ne demek istediğimi anlamamışsın.Mesele paylaşım yapıp yapmamanla ilgili değil,ister yaparsın ister yapmazsın,ama elimde var ama paylaşmıyorum demendeki amacı merak ettim sadece..Yayıılmasını,patlamasını istemiyorsan paylaşma ama bunu da buraya yazma her seferinde..Burada herkesin elinde paylaşmadığı şeyler vardır ama senden başka sürekli çıkıp var ama paylaşmıyorum diyen kimse yok...Paylaşmıyorsan da kendine sakla o zaman,burada dile getirmenin hiç bi anlamı yok..
orası iptvkanallari org sitesinin hesabını sattığı panel
panel aktifhttp://mo-salah.net:8880 , bu panelin dns adresi değiştimi arkadaşlar,