Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
ozele bak 1 hesap gonderdim 5 gun sonra bitiyor calisip calismadini yazhit.goldentv.eu:8899 bunu kıran varsa alabilirim miyim
elinizda fazla hesap varsa banada gönderirmisiniz?ozele bak 1 hesap gonderdim 5 gun sonra bitiyor calisip calismadini yaz
Varsa bende alabilirmiyim acabahayret daha dun calisiyordu,ozele bak baska hesaplar gonderdim,calisip calismadigini yaz
hangi panel?ilerlemıyorkı onun çaresı varmıdır?devamlı ban yiyor .
Çalışıyor teşekkürler üstadozele bak 1 hesap gonderdim 5 gun sonra bitiyor calisip calismadini yaz
ilk panele demiştim ilerlemedi hep durdu.hangi panel?