Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım

istar a8000 plus yanlis yazilimdan kitlendi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dostcakal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yine araştırırım buzamana kadar hiç hayal kırıklığına uğramadım inşallah seninkinide hallederiz fox tv konusunda bilgim yok ama şunu söyleyebilirim cihaz alırsan dreambox tan şaşma her türlü çözümünü rahatça bulursun kaldıki almanyada ucuz olduğunu söylüyorlar

Son düzenleme:
selamlar.
baslikta belirttigim gibi istar a8000 plus yanlis yazilimdan dolayi kitlendi yardimci olabilecek arkadas varmi?
saygilar.
kolay gelsin.
Selam aynı olay Gigablue cihazımda başıma geldi aldığım yere götürdüm ( makine hiç bir işleme cevap vermiyordu) içini açıp bir aparat takıp onunla kilidi açtılar sonra yeniden yüklediler .

cihazı kapat eternet kablosunu bağla dreamup programını aç yazılım açışlışta hata veriyorsa genelde COM port hatası verir bilgisayarına bu yazılımı indirip yüklemen gerekiyor
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
eğer bu yazılım yüklü değilse COM port hatası verir daha sonra dreamUP aç programın COM port tıkla yazılı olan hangisiyse onu seç
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
yazılımı çalıştır cihazı aç aşağıdaki şerit ilerleyecek aşaığıda flaş yazan yer belirgin hale gelecektir diyelimki buraya kadar geldin ama yazılımı almıyor ozaman tekrar yazar başka yollar deneriz tekrar hatırlatıyorum çihazı yazılım yüklemeye geldiğin zaman açacaksın fişten veya anahtardan kapalı olacak taki ilk önce cihazı tanıtacağız
Yardım etme ve verdiğiniz destek için teşekkür ederim

herkese selamlar. yardimlariniz icin tesekkürler sonunda hallettim.
lazim olan kablo bu baskasini tanimiyor.
RS232-Serial-Control-Cable-to-AUX-Audio-Stereo.jpg

sürücü (driver) yükledikten sonra loaderle yapilis videosuda bu

• Ana sayfa
  • Forumlar
  • Televizyon Keyfiniz
  • Acil Yardım