Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
kardes bu yaptigin account hitmandan confing nasil yaptin mac adres aramali anlatirmisin yada paylasirmisinahahahah account hitmandan confing yaptım çok basit bişey aslında![]()
ustam örnek config versende bizde ugrassaydikahahahah account hitmandan confing yaptım çok basit bişey aslında![]()
bazi panellerde basari saglayabilir oda guvenlik acigi olan panellerde oda kisitli olur arkadaslar bu saatten sonra panellerler zaten onlem almaya basladi ozel yapim programlar haric bu taramayi yapan yok gibi dikkat ederseniz mac lari kimse artik vermiyor.onceden bulanlar sansli diyelim
premium tarama sistemiyle olur.tarasanizda bos tarar mac bulamaz.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
artik ozel tarama yapan programlar bile piyasadan cekiliyor.bir kac mac pro haric
Bu forum bu konunun ilklerindendir, o bahsettiğin programların forumda kullanılma tarihlerine bakarsanız, ilk kullananların da bu forumda olduğunu görürsünüz. İhtiyaçları tam karşılasa ve kullanımı basit ve taraması hızlı olsaydı yeni arayışlara gerek olmazdı.
Bahsettiğin programların amacı sifre çözmek değildir. Hazırlanmaktaki ve public olmasının sebebi yapılan bir web sitesinin güvelik açıklarını aramak için yapılmışlardır. Yapanlar hacker değil aslında sunucuların güveliğinden sorumlu personelleridir. Bizler se aynı programları kendi amaçlarımıza uydurarak kullanmaktayız. Bu programlarla token veya http referrer veya ... birlikte kullanamazsın. Bir çok sunucu token vb. ek doğrulamalarla cevap veriyor. Hele bazıları token, user-agent, yetmiyor playerin tipini kontrol ediyor. Forumda yazılan yazılım ise yapan belli dağıtım şartları belli kişiye özel anahtarla çalışıyor, amacı belli sadece iptv paneli taramak. Yapan arkadaşın nasıl bir algoritma ile çalıştırdığı public değilki nasıl bu söylediğin sonuç %100 doğrulukla çıksın. Panel sahipleri public programların tarama yöntemlerine elbette önlem alcaklardır. Ama public olmayanlar herzaman birkaç adım önde olacaklardır...