Destekledigi Formatlar
m3u,m3u8,asx,.pls,.xsp kendi listenizide yukleyebilirsiniz hafif kolay kullanimlidir.
Kendim denedim sade ve hos stabil calisiyor linkler.
View hidden content is available for registered users!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
Grazie![]()
![]()
Formati supportati
Puoi caricare il tuo elenco di m3u, m3u8, asx, .pls, .xsp. È leggero e facile da usare.
L'ho provato io stesso, è semplice e funziona in modo molto stabile, i collegamenti funzionano.
[Messaggio segreto]
Teşekkürler![]()
![]()
Destekledigi Formatlar
m3u,m3u8,asx,.pls,.xsp kendi listenizide yukleyebilirsiniz hafif kolay kullanimlidir.
[Gizli Mesaj]
![]()
![]()
Formatos suportados
m3u,m3u8,asx,.pls,.xsp você pode enviar sua própria lista, é leve e fácil de usar.
Eu mesmo tentei, é simples e funciona muito estável, os links estão funcionando.
[Mensagem Secreta]
Teşekkürler![]()
![]()
Destekledigi Formatlar
[Gizli Mesaj]