Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
verin programıda tıkır tıkır çalıştıralım o zaman kırdıklarımızlada foruma bir katkımız olur illa paramı herşeyin anahtarı?Sevgili arkadaşlar, SAHBAZ usta sağ olsun harika bir yazılım yapmış .. Bazı arkadaşlarımızın aklında soru işareti kalabilir diye bu konuyu açtım. Hiç şüpheniz olmasın yazılım tıkır tıkır çalışıyor. Word List'i uygun şekilde uygularsanız (Panelin Şifre kombinasyonuna uygun olmalı isim:isim veya Karışık Harf rakam vb. ) Sonuç aşağıda verdiğim resim gibi ...
Not : Resimdeki Panel linki ve kullanıcı adları gizlenmiştir...
Lütfen konu anketine katılın ..
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kardeşim öncelikle "1700 kisiyede vermek zorunda kaliriz" fikrine katılmıyorum kusura bakma.Niye diyecek olursan 1700 üyenin hepsi bu kırma işiyle uğraşmıyor uğraşanlar az sayıda....Para degil tabikide yanliz sana versek herkese yani 1700 kisiyede vermek zorunda kaliriz yazılım dagitilarak cop olur gider @sahbaz ustanin emegine yazik olur iptv cccam panel hacker ve bir suru ozel paylasimlar 50 tl uygun fiyat. yazılım zaten full uyeligin kadar kullanirsin. Gold uyemiz @cork arakadsimiza da guzelbyorumlari icin tesekkur ederiz
Sevgili arkadaşlar, SAHBAZ usta sağ olsun harika bir yazılım yapmış .. Bazı arkadaşlarımızın aklında soru işareti kalabilir diye bu konuyu açtım. Hiç şüpheniz olmasın yazılım tıkır tıkır çalışıyor. Word List'i uygun şekilde uygularsanız (Panelin Şifre kombinasyonuna uygun olmalı isim:isim veya Karışık Harf rakam vb. ) Sonuç aşağıda verdiğim resim gibi ...
Not : Resimdeki Panel linki ve kullanıcı adları gizlenmiştir...
Lütfen konu anketine katılın ..
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
gold üyeler zaten kullanıyor bu yazılımıhani link nerde
Kardeşim öncelikle "1700 kisiyede vermek zorunda kaliriz" fikrine katılmıyorum kusura bakma.Niye diyecek olursan 1700 üyenin hepsi bu kırma işiyle uğraşmıyor uğraşanlar az sayıda....
Herneyse,bu 50 TL lik ücret 3 aylık herhalde,buda çok değilmi...Birde @mutti arkadaşın dediği gibi programın demosu değil fulu verilse inanıyorumki birçok kişi gold olur...Ben bile ilk amaç foruma destek olsun diye gold olmayı düşünebilirim.
Benim sizden ricam bu durumu bir defa daha gözden geçirseniz hoş olur.....