Aleyküm selam , welcomeEselamu alejkum friend....merhaba in Bosnia....
Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
Aleyküm selam , welcomeEselamu alejkum friend....merhaba in Bosnia....
Ben 25 euro dan tırnak paneli hacker için bu satın almak istiyorum. Ben bu abonelik için ne olsun ilgileniyorum? Yumuşak paneli Hacker prim veya deneme var mı?
Paypal pay?
paypal is not available in Turkey. please use skrill or payzaThis Paypal acaunt pay 25eur:
iptvimga@gmail.com
yorumların için teşekkür ederim. inşallah yazılım daha da gelişecek sizlerin de desteğiyleSahbaz ustam eline, emeğine sağlık. Yazılım herzamnaki gibi on numara olmuş. 1.4 versiyona göre daha hızlı tarama yapıyor. Kendi kendine combo oluşturması, zaten bulunmaz bir özellik. Link kontrolü özelliği ile bulduğum panellerin son kullanma tarihi, panel aktifmi gibi sorular cevap buluyor. İyiki varsınız ve iyiki gold super üye olmuşum.
hocam yazılım her üye için ayrı ayrı hazırlanıyor ve bu zor bir iş. bu sebeple deneme vermemiz imkansızGold silver uyelerine 1 haftalik deneme verilemez mi ?