Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.2 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.1 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
Programın en güncel versiyonu v2.4 tür. Lütfen o konuyu inceleyin.
www.uyduportal.net
[HIDEPOSTS]Panel Hacker hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linkten kullanım kılavuzunu inceleyebilirler
Neler Yeni?
* Uzun bir süredir kullandığım fakat ekleyip eklememekte kararsız kaldığım MAC adresinden şifre bulma yöntemini, artık bu sistem deşifre olduğu için Panel Hacker'e ekledim. Oradan buradan yazılım, yardım vs. istemenize gerek kalmadı yani. Tek ihtiyacınız olan şey iyi bir Mac listesi.
* Programdaki ufak tefek sorunlar çözüldü.
Not: Yazılım eğer aktivasyon yaptırdığınız bilgisayar dışında başka bir bilgisayarda çalıştırılırsa otomatik olarak hesabınız kapanacak ve yazılım çalışmaz hale gelecektir. Lütfen bu durumda bizden yardım istemeyin. Bu kişilere bir daha hiçbir şekilde yazılım verilmeyecektir ve gold üyelikleri iptal edilecektir.
Yalnızca Super Gold ve Hacker Gold üyelerimiz yazılımı kullanabilirler. Silver Gold ve normal üyelerimiz yazılım istemesin lütfen.

MAC Adresten Şifre Bulma:
Ana ekrandaki Link Türü yazan bölümde en alt seçenek olan Mac Adres Tarama seçeneğini seçin. Mac adresleri olan bir listeyi de ekledikten sonra Başlat düğmesine basın. yazılım bulduğu şifrelere göre m3u linkini oluşturacak ve bu şifreyi elde ettiği Mac adresiyle beraber Bulunan Şifreler bölümüne yazacaktır.

Güle güle kullanın[/HIDEPOSTS]
Programın en güncel versiyonu v2.4 tür. Lütfen o konuyu inceleyin.

Süpriz - Panel Hacker v2.4 Çıktı (25.11.2019)
Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır. Sen Hayırdır ? Gizli Konu Bu ..!!

[HIDEPOSTS]Panel Hacker hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linkten kullanım kılavuzunu inceleyebilirler
Önemli - Panel Hacker V1.5 Kullanım Kılavuzu
Arkadaşlar Panel Hacker v1.5 kullanım kılavuzumuz hazır. Gold üye arkadaşlarımız aşağıdaki linkten kılavuzu pdf formatında indirebilirler. Güle güle kullanın. https://www.uyduportal.com/konu/panel-hacker-v1-5-kullanim-kilavuzu-pdf-formatinda.8960.html Gizli Mesaj Kılavuzun devamı diğer...
www.uyduportal.net
Neler Yeni?
* Uzun bir süredir kullandığım fakat ekleyip eklememekte kararsız kaldığım MAC adresinden şifre bulma yöntemini, artık bu sistem deşifre olduğu için Panel Hacker'e ekledim. Oradan buradan yazılım, yardım vs. istemenize gerek kalmadı yani. Tek ihtiyacınız olan şey iyi bir Mac listesi.
* Programdaki ufak tefek sorunlar çözüldü.
Not: Yazılım eğer aktivasyon yaptırdığınız bilgisayar dışında başka bir bilgisayarda çalıştırılırsa otomatik olarak hesabınız kapanacak ve yazılım çalışmaz hale gelecektir. Lütfen bu durumda bizden yardım istemeyin. Bu kişilere bir daha hiçbir şekilde yazılım verilmeyecektir ve gold üyelikleri iptal edilecektir.
Yalnızca Super Gold ve Hacker Gold üyelerimiz yazılımı kullanabilirler. Silver Gold ve normal üyelerimiz yazılım istemesin lütfen.

MAC Adresten Şifre Bulma:
Ana ekrandaki Link Türü yazan bölümde en alt seçenek olan Mac Adres Tarama seçeneğini seçin. Mac adresleri olan bir listeyi de ekledikten sonra Başlat düğmesine basın. yazılım bulduğu şifrelere göre m3u linkini oluşturacak ve bu şifreyi elde ettiği Mac adresiyle beraber Bulunan Şifreler bölümüne yazacaktır.

Güle güle kullanın[/HIDEPOSTS]
Ekli dosyalar
Son düzenleme: