• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

Süpriz Panel Hacker v2.4 Çıktı (25.11.2019)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.4 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.3 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

[Sen Hayırdır ? Gizli Konu Bu ..!!]
Merhaba
Lütfen programa bağlanabilir misiniz?

sahbaz usta, ip tv kırma da panel hacker 2.4 lie biz kullanıcılara mac combo seçeğeği ile büyük bir kolaylık sağladınız. çok teşekkür ediyorum.
yanılmıyorsam bir tespitim oldu. şu ana kadar kırılan mac combolarda vey arkadaşların örnek olarak paylaşımlarında örtüşen şifre olmadı. tesadüf mü yoksa farklı bir kombinasyon mu.

sahbaz usta, ip tv kırma da panel hacker 2.4 lie biz kullanıcılara mac combo seçeğeği ile büyük bir kolaylık sağladınız. çok teşekkür ediyorum.
yanılmıyorsam bir tespitim oldu. şu ana kadar kırılan mac combolarda vey arkadaşların örnek olarak paylaşımlarında örtüşen şifre olmadı. tesadüf mü yoksa farklı bir kombinasyon mu.
mac tarama yöntemiyle panel kırmada 2 farklı yöntem var. özellikle xtream codes reborn panellerde tarama yöntemi biraz farklı. bugün gönderdiğim güncellemede yazılım otomatik olarak her iki yöntemle de tarama yapıyor.

mac tarama yöntemiyle panel kırmada 2 farklı yöntem var. özellikle xtream codes reborn panellerde tarama yöntemi biraz farklı. bugün gönderdiğim güncellemede yazılım otomatik olarak her iki yöntemle de tarama yapıyor.
xtream codes reborn panellerde tarama: fark ettim usta şuan tarama yaptırıyorum. sonucu bende merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri