Arkadaşlar merhaba. İlk versiyonda karşılaştığınız sıkıntılar ve isteklerinizi göz önüne alarak bu güncellemeyi hazırladım. Bu versiyonla artık hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi bir teşekkür ve duanız benim için yeterli. Güle güle kullanın.
Not: Forumda yaptığı muhteşem paylaşımlarla testlerim sırasında sürekli yeni panel deneme şansı bulduğum @usta2017 ye çok teşekkür ederim.
[HIDEREPLYTHANKS]Neler Yeni?
* Bazı panellerin STB Emu da çalışıp bu programda çalışmama sorunu çözüldü. Panel kapalı olmadığı ve mac adresi de o an başkası tarafından kullanılmadığı taktirde panel çalışır.
* Kullandığınız mac adresinin son kullanma tarihini gösteren bir bölüm eklendi.
* Yaptığım güncellemeyle birlikte artık önce kanal kategorileri yükleniyor. Daha sonra seçtiğiniz kategoriye göre kanallar geliyor. Böylece kanal yüklenmesinde yaşanan yavaşlık komple bitti. Anında istediğiniz kategoride kanallar geliyor.
* Dilediğiniz paneli profil olarak ekleme seçeneği eklendi. Böylece dilediğiniz kadar favori panel ekleyip kullanabileceksiniz.
Programın güncel sürümü v3.0
Stalker Portal Player For PC v2.0 kullanım videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
[HIDEREPLYTHANKS]
[/HIDEREPLYTHANKS]
Ayrıca lütfen şu linki de inceleyin

Programın download linki aşağıda
[/HIDEREPLYTHANKS]
Not: Forumda yaptığı muhteşem paylaşımlarla testlerim sırasında sürekli yeni panel deneme şansı bulduğum @usta2017 ye çok teşekkür ederim.
[HIDEREPLYTHANKS]Neler Yeni?
* Bazı panellerin STB Emu da çalışıp bu programda çalışmama sorunu çözüldü. Panel kapalı olmadığı ve mac adresi de o an başkası tarafından kullanılmadığı taktirde panel çalışır.
* Kullandığınız mac adresinin son kullanma tarihini gösteren bir bölüm eklendi.
* Yaptığım güncellemeyle birlikte artık önce kanal kategorileri yükleniyor. Daha sonra seçtiğiniz kategoriye göre kanallar geliyor. Böylece kanal yüklenmesinde yaşanan yavaşlık komple bitti. Anında istediğiniz kategoride kanallar geliyor.
* Dilediğiniz paneli profil olarak ekleme seçeneği eklendi. Böylece dilediğiniz kadar favori panel ekleyip kullanabileceksiniz.
Programın güncel sürümü v3.0
Stalker Portal Player For PC v2.0 kullanım videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
[HIDEREPLYTHANKS]
Ayrıca lütfen şu linki de inceleyin
Önemli - Stalker Portal Player Virustotal sonuçları
Arkadaşlar merhaba. Hazırladığınız bir yazılımı kötü amaçlı kişilerden korumanın en iyi yollarından biri yazılım kodlarını sıkıştırmaktır. Böylece programın kırılmasını imkansız olmasa bile zorlaştırmış olursunuz. Ben de her zaman VMProtect isimli programla kod korumasını kullanırım. Ancak kod...
www.uyduportal.net

Programın download linki aşağıda
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/HIDEREPLYTHANKS]
Son düzenleme: