Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
çalışmıyor artık kardşeimarkadaslar bu Stalker Portal Player nerden ve nasil indirecegiz?? yardimci olursaniz sevinirim .simdiden Teşekkürler.
çalışıyor. her gün kullanıyorum kendim. sende çalışmıyorsa sorun senin pc dedirçalışmıyor artık kardşeim
ilk sayfada ilk mesajda var indime linkiarkadaslar bu Stalker Portal Player nerden ve nasil indirecegiz?? yardimci olursaniz sevinirim .simdiden Teşekkürler.
hocam çalışıyordu, sonradan ne yazarsam yazayım 404 hatası veriyor bana, sildim yeniden denedim yine aynı oldu. bu sebepden ötürü dedim. kullanırken birden hata vermeye başlaması sebebiyleçalışıyor. her gün kullanıyorum kendim. sende çalışmıyorsa sorun senin pc dedir
ağı durduran bir ara yazılım kullanıyorsundur wireshark vs. gibi. programın internete direk çıkması lazım. yoksa çalışmazhocam çalışıyordu, sonradan ne yazarsam yazayım 404 hatası veriyor bana, sildim yeniden denedim yine aynı oldu. bu sebepden ötürü dedim. kullanırken birden hata vermeye başlaması sebebiyle
Tanlış anlamayın, yazdığınız programa saygım sonsuz. Emeğinize sağlık. Bilgisayarda yazılım vs. de yok fazla. Özellikle ağ bağlantılarını engelleyen yada vpn programları gibi. Yanlış anlamayın, yaklaşık 15 yıldır internetin içindeyim öyle yada böyle. Web sitesi yaptım, php ile kodlama yaptım, script sattım. Bu sebepten ötürü dedim bunları. Antivürüs yazılımlarıda kullanmıyorum.zaten benim anlamadığım konu şu: haftalarca uğraşıp binbir emekle bir yazılım yazıp size bedavaya verdim. ağı dinleyip daha neyi çözmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. daha iyisini mi yazacaksınız
apk dosyası varmıdır acaba?zaten benim anlamadığım konu şu: haftalarca uğraşıp binbir emekle bir yazılım yazıp size bedavaya verdim. ağı dinleyip daha neyi çözmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. daha iyisini mi yazacaksınız
apk dosyası varmıdır acaba?