Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Yönetim Özel Konular
  • Yönetim Özel Yazılım (Forum Special Software)

Süpriz STALKER PORTAL PLAYER FOR PC V4.0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 4028Merhaba; Kapatırken bu uyarıyı veriyor ve bazı kanalları listeye aktarmıyor mesela iptv.darktv.nl de sinema bölümünde FX kanılı görünmüyor. Elinize sağlık kolay gelsin...
merhaba ustam öncelilkle tesekkurlerımı sunuyorum , bende liste geliyor kanallar açılmıyor ve yukarıdakı hatayı alıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 4028Merhaba; Kapatırken bu uyarıyı veriyor ve bazı kanalları listeye aktarmıyor mesela iptv.darktv.nl de sinema bölümünde FX kanılı görünmüyor. Elinize sağlık kolay gelsin...
o hata mesajı önemli değil. kanal listesinde çalışmayan veya aynı linki açan kanalların listeye eklenmesini engellemeye çalıştım. o yüzden bazı kanallar listede görünmeyebilir. ama eğer o kanallar normal çalışan ve çifti olmayan kanallarsa o zaman yazılımı tekrar gözden geçiririm

Eline sağlık ustam birde smartv için bi mac oynatıcı hazırlasanız cok güzel olurdu :)

Thank you very much for your great work !!
Can you please add the option to stay always on top, only for the video window?

Son düzenleme:
Bu sorun, uygulama kapatıldığında oluşur

Ekli dosyalar

• Bez naslova.png
    Bez naslova.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 29
  • Ana sayfa
  • Forumlar
  • Yönetim Özel Konular
  • Yönetim Özel Yazılım (Forum Special Software)