Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
eski versyonu çalışmıyor ustat neden olabilir başka stb tarzı programdan çalışıyorben daha yazılımı dağıtmadan sen çalışmadığını tespit etmişsinbravo valla
hocam yazılımı binlerce kişi kullanıyor. arada 1-2 kişi çalışmıyor diyor. ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. sorunu kendi bilgisayarında ara.eski versyonu çalışmıyor ustat neden olabilir başka stb tarzı programdan çalışıyor
usta biz binlerce takipteyiz senin peşindeyiz, bir kişiye kızıp bizleri kenara bırakma , 5 parmak bir olmaz elbette böyleleri çıkacaktır onlar varsa bizlerde varız hemde binlerce,, seni seviyor ve kutluyoruz ,başarılar....hocam yazılımı binlerce kişi kullanıyor. arada 1-2 kişi çalışmıyor diyor. ben hiçbir sorunla karşılaşmadım. sorunu kendi bilgisayarında ara.
programın tüm dosyaları aynı klasörün içinde olmalı. windows güvenlik duvarı, windows defender vs. bunları kontrol et. belki onlar durduruyordur. lütfen başka yazılımlarla kıyaslama yapmayın. windows için bu tarz programların atası bu programdır. ilerde sistemler değişirse bu tarz bir player yazıp dağıtmayı düşünmüyorum zaten. insanlar yorum yaparken benden önce böyle bir yazılım yazabilen birinin çıkmadığını ve ben yazmasaydım hala da çıkamamış olacağını unutuyorlar. başka programlar bu yazılımı inceleyerek yazıldılar.
lütfen yazarken uslubüne dikkat et. videoyu youtuba yüklerken o haliyle yazılımı dağıtmayı düşünüyordum. ancak daha sonra sizlerin 1-2 isteğini daha programa eklemeye karar verdim. vakit problemim olduğu için de o eklemeler uzadı. youtube videosundan para kazanmak aklımın ucundan bile geçmedi. zaten videoları sadece kullanım özelliklerini göstermek için hazırlıyorum ve dikkat edersen süreleri 2-3 dakika. kimseye birşey hazırlayıp vermek zorunda olmadığım halde iş yoğunluğuma rağmen bulduğum kısıtlı boş zamanı sizlere yazılım hazırlamaya harcıyorum. demek ki hata etmişim. videoyu kaldıracağım ve yazılımı da dağıtmaktan vazgeçtim. konu kapanmıştır.kardeşim daha bitmemiş bir yazılımın konusunu 15 evvelden açma sebebin nedir ALLAH aşkına...bitti bitecek diye diye bizi 15 gün merak içinde bıraktın..eğer amacın millete videoyu izletip youtube dan 3-5 kuruş kazanmaksa aramızda o parayı toplayabiliriz diye düşünüyorum...yoksa ver şu linkide deneyelim eğer hatalar varsa zaten herkes hataları belirtir sende gerekli düzenlemeleri yaparsın...Bunda iyi ARGE çalışması olmaz diye düşüünüyorum...
Bu yakısık almayan bir üslup'u ne amaçla söyledigini biliyoruz 4 senelik kopyacı uyeligin ile ergen fikirin ile başka kapıda havlayınız.kardeşim daha bitmemiş bir yazılımın konusunu 15 evvelden açma sebebin nedir ALLAH aşkına...bitti bitecek diye diye bizi 15 gün merak içinde bıraktın..eğer amacın millete videoyu izletip youtube dan 3-5 kuruş kazanmaksa aramızda o parayı toplayabiliriz diye düşünüyorum...yoksa ver şu linkide deneyelim eğer hatalar varsa zaten herkes hataları belirtir sende gerekli düzenlemeleri yaparsın...Bunda iyi ARGE çalışması olmaz diye düşüünüyorum...