farketmez wps varsa çalışır.çalışıyor ama sadece WPA için calışıyor WPA2-PSK olan güvenlik türünde çalışmaz
Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
farketmez wps varsa çalışır.çalışıyor ama sadece WPA için calışıyor WPA2-PSK olan güvenlik türünde çalışmaz
ben çok kırdım usta telefonu rootlaman lazım.busy box indirmen lazım.wps açık ise kırar zaten.ben aylardır bu programla tek bir wifi bile kıramadım. 3 tane pin seçeneği var hiçbirisi işe yaramıyor. denemediğim wifi kalmadı
o zmn yüklediğin yazılımı superuser veya kıngouserden aktif etmen lazım.aktif ise kıracağın wifinin wpssinin açık olması lazım.hem rootlu hem de busybox yüklü
link atayımmı.yoksa telefonundamı çalışmadı.o programın bulduğum linklerden indirdiğim bende çalışmadı
usta wps zaten her modemde var genellikle.ugrasma usta yeni tur modemler vardir cevrende o yuzden linux suz pc siz kiraman
bu programlar sadece wps dedigimiz eski modemlerde genelde acik olan kolay giris
yeri oluyor simdikilerde bunu pc ile yapabilirsin eski bir modem olayi yani