• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

yeni yapilacak albatros "universel iptv mac confic" icin acik soru

bujudehoxoyo

Uyduportal Uye
UyduPortaL Üye
degerli kardesimiz bundan iki ay önce noel döneminde yeni tür iptv mac config icin bir dilekte bulunmustum.
durumun halledilbilek bir sorun oldugunu ve bir kac gün icerinde bizi haberdar edeceginizi söylemistiniz.
Buraya her gün gelip kontrol ettim ciktimi acaba diye, cünkü kendi kanallarimizi tarabilecek durumda degiliz artik.

eger piyasa sürebilirseniz seviniriz, yok hastalik vs den zamaniniz olduysada gecmis olsun deriz

Kisa ve öz: bu config cikacakmi acaba, islerinizin zor oldugunun farkindayiz

Hepinize iyi calismalr diliyoruz
böyle config hazirlayacak bir bilgi birinkimiz yok maalesf

boyle bir config forumdaki bir ustada var.eminim tum panelleri de tarıyordur.
o configde görduğum kadarıyla m3u linki yok.
o da eklenirse usta tarafından bence başka config aramaya gerek.

Evet Usta sabırsızlıkla bekliyoruz söz konusu Confing i , şu rahatsız edici günlerde , paylaş da vakit geçirelim.
Foruma da katkımız olsun bu arada.

hem sentride hemde open bullette calisan universal cfg ler mevcut forumlara verilirmi bilmem. mesala simdiye kadar sentride hic cfg yapmadim ayni cfg kullaniyorum

Config de fazla ayrıntı yapmayıp sadece hesabı düşeriyim derseniz o zaman %90 paneli tarayabileceğiniz bir config yapabilirsiniz

degerli kardesimiz bundan iki ay önce noel döneminde yeni tür iptv mac config icin bir dilekte bulunmustum.
durumun halledilbilek bir sorun oldugunu ve bir kac gün icerinde bizi haberdar edeceginizi söylemistiniz.
Buraya her gün gelip kontrol ettim ciktimi acaba diye, cünkü kendi kanallarimizi tarabilecek durumda degiliz artik.

eger piyasa sürebilirseniz seviniriz, yok hastalik vs den zamaniniz olduysada gecmis olsun deriz

Kisa ve öz: bu config cikacakmi acaba, islerinizin zor oldugunun farkindayiz

Hepinize iyi calismalr diliyoruz
böyle config hazirlayacak bir bilgi birinkimiz yok maalesf
merci

Geri