• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

iPtv PaneL Yerli iptv isteyen gelsin hediyemiz olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
degerli arkadaşlar yerli yüzde iptv ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen iptv kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece uyduportal yazsın gerisi bende...
Tskler aldım

Son düzenleme:
burdan yazan arkadaşlar özelden mesaj atın ben mesaj atamıyorum dırek beceremiyorum ne hıkmetse

degerli arkadaşlar yerli yüzde iptv ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyıl :oops: konuyu bulandırmadan verilen iptv kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece uyduportal yazsın gerisi bende...

Mümkün ise bende alabilirmiyim usta.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri