kankaı özelden gelvarsa ben de komsuya alayım.ucretli iptv si bitiyormuş.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
kankaı özelden gelvarsa ben de komsuya alayım.ucretli iptv si bitiyormuş.![]()
Tskler aldımdegerli arkadaşlar yerli yüzde iptv ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyılkonuyu bulandırmadan verilen iptv kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece uyduportal yazsın gerisi bende...
Davil sanada attım ıyı seyırler burdan yazanlşar ozeldende yazsın iptv çokça var pıyasanın en iptvsi bu arada pek pc gıremıyorum ama ara ara atıcam
degerli arkadaşlar yerli yüzde iptv ihtıyacı olan arkadaslar burdan sadece burdan yazsın sadece 3-5 kişi sonra dahasında olucak….sırayla parayla deyılkonuyu bulandırmadan verilen iptv kimseyle başka yerlerden paylaşım yapmadan once ısteyenler konuya yazsın şu an anlık kısıtlı ….bilginiz olsun isteyenler sadece uyduportal yazsın gerisi bende...