Neler yeni
Televizyon ve iPtv Dünyasına Açılan Pencere 2025

Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!

• Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!

• UyduPortaL Trendyol ve HepsiBurda Hizmetinizde

---->LUTFEN OKUYUNUZ<----

• Ana sayfa
  • Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
  • Forumlar
  • Yönetim Özel Konular
  • Yönetim Özel Yazılım (Forum Special Software)

Süpriz Panel Hacker v2.5 Çıktı (13.12.2019)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahbaz

Forum Admin
Yönetici
Forum Admin
Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.5 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.4 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

[HIDEREPLYTHANKS]Panel Hacker hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linkten kullanım kılavuzunu inceleyebilirler

Neler Yeni?
* Mac üretici kodları tamamen yenilendi. Artık büyük adetlerde üretim yapılırken yaşanan donma veya bekleme olayı bitti. Ne kadar büyük adet girseniz de yazılım hemen taramaya başlıyor, bekleme yok.
* Tarama yapılırken bulunan şifrelere ek olarak, bulunan Mac adresleri listesini gösteren ayrı bir bölüm eklendi.
* Elinizde bulunan veya Panel Hacker ile bulduğunuz Mac Adreslerini sorgulayarak yeni şifrelerle m3u listelerini alabileceğiniz bir bölüm eklendi. Böylece ilerde şifre değişse bile Mac adresinden anında yeni şifre alabileceksiniz.
* Programın tarama hızı biraz daha artırıldı.

3198

3199

3200

3201

3202

3203

3204

3205

3206

Güle güle kullanın.[/HIDEREPLYTHANKS]

Son düzenleme:
eline saglik usta extra ozellikler iyi olmus

ustam eline koluna sağlık,ben böyle kople bir programa şimdiye kadar rastlamadım,daha ne bekliyorsunuz arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.5 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.4 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.

[Hidden content]
eywwwwwwww

[QUOTE = "owner, post: 212907, member: 128"]
Bonjour mes amis. Panel Hacker version 2.5 est prêt. Les membres du package Hacker Gold et Super Gold peuvent m'envoyer un message privé et demander le logiciel. v2.4 ne fonctionnera pas après quelques jours.

[N'êtes-vous pas? Sujet caché Bu .. !!]
[/ QUOTE]
merci amis

yazılım efsane dün bir taramada sonuç aşağıda bulunanlara bakın

Bende 2.4 kullanıyorum 2.5 benim pc de sıkıntılımı yoksa diğerlerinde de sorun çıkarıyormu acaba ben kendi mac combumu yüklediğimde kapanıyor Joker usta konuya bir el atıver

Bu programa sahip olabilmek icin suanki gold üyeligimin üstüne ne kadar bir ücret ödemem gerekiyor?

[Hidden content]
thanks for sharing

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Ana sayfa
  • Forumlar
  • Yönetim Özel Konular
  • Yönetim Özel Yazılım (Forum Special Software)