Arkadaşlar merhaba. Panel Hacker programımızın 2.5 versiyonu hazır. Hacker Gold ve Super Gold paket üyelerimiz bana özel mesaj göndererek yazılımı isteyebilirler. v2.4 sürümü birkaç gün sonra çalışmayacaktır.
[HIDEREPLYTHANKS]Panel Hacker hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linkten kullanım kılavuzunu inceleyebilirler
Neler Yeni?
* Mac üretici kodları tamamen yenilendi. Artık büyük adetlerde üretim yapılırken yaşanan donma veya bekleme olayı bitti. Ne kadar büyük adet girseniz de yazılım hemen taramaya başlıyor, bekleme yok.
* Tarama yapılırken bulunan şifrelere ek olarak, bulunan Mac adresleri listesini gösteren ayrı bir bölüm eklendi.
* Elinizde bulunan veya Panel Hacker ile bulduğunuz Mac Adreslerini sorgulayarak yeni şifrelerle m3u listelerini alabileceğiniz bir bölüm eklendi. Böylece ilerde şifre değişse bile Mac adresinden anında yeni şifre alabileceksiniz.
* Programın tarama hızı biraz daha artırıldı.

Güle güle kullanın.[/HIDEREPLYTHANKS]
[HIDEREPLYTHANKS]Panel Hacker hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerimiz aşağıdaki linkten kullanım kılavuzunu inceleyebilirler
Önemli - Panel Hacker V1.5 Kullanım Kılavuzu
Arkadaşlar Panel Hacker v1.5 kullanım kılavuzumuz hazır. Gold üye arkadaşlarımız aşağıdaki linkten kılavuzu pdf formatında indirebilirler. Güle güle kullanın. https://www.uyduportal.com/konu/panel-hacker-v1-5-kullanim-kilavuzu-pdf-formatinda.8960.html Gizli Mesaj Kılavuzun devamı diğer...
www.uyduportal.net
Neler Yeni?
* Mac üretici kodları tamamen yenilendi. Artık büyük adetlerde üretim yapılırken yaşanan donma veya bekleme olayı bitti. Ne kadar büyük adet girseniz de yazılım hemen taramaya başlıyor, bekleme yok.
* Tarama yapılırken bulunan şifrelere ek olarak, bulunan Mac adresleri listesini gösteren ayrı bir bölüm eklendi.
* Elinizde bulunan veya Panel Hacker ile bulduğunuz Mac Adreslerini sorgulayarak yeni şifrelerle m3u listelerini alabileceğiniz bir bölüm eklendi. Böylece ilerde şifre değişse bile Mac adresinden anında yeni şifre alabileceksiniz.
* Programın tarama hızı biraz daha artırıldı.

Güle güle kullanın.[/HIDEREPLYTHANKS]
Son düzenleme: