Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
SELAM LİSTE KAYIT ETMİYOR BİR SORUNMU VAR ACABA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ?Arkadaşlar merhaba. İlk versiyonda karşılaştığınız sıkıntılar ve isteklerinizi göz önüne alarak bu güncellemeyi hazırladım. Bu versiyonla artık hiç bir sıkıntı yaşamayacağınızı tahmin ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi bir teşekkür ve duanız benim için yeterli. Güle güle kullanın.
Not: Forumda yaptığı muhteşem paylaşımlarla testlerim sırasında sürekli yeni panel deneme şansı bulduğum @usta2017 ye çok teşekkür ederim.
[Sen Hayırdır ? Gizli Konu Bu ..!!]
öyle bir sorun yok hocam. yazılım bulunduğu yerde dosyaya yazamıyordur. yazılım klasörünü başka bir yere taşıyıp çalıştırınSELAM LİSTE KAYIT ETMİYOR BİR SORUNMU VAR ACABA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ?
hocam dün başka bir arkadaşa daha yazdım. programda bir sorun yok. zaten programa uzaktan müdahale etme imkanım da yok. programın bulunduğu yerde profil dosyasına yazma hakkı olmayabilir. onu kontrol edin. yoksa çalışan yazılım durduk yere niye hata versinSELAM LİSTE KAYIT ETMİYOR BİR SORUNMU VAR ACABA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM ?HOCAM DUNDEN BERI PANELLERI HAFIZAYA KAYIT ETMIYOR
Eline sağlık şahbaz usta mesaj şikayet olarak algılanmasın sadece düzeltilicek bişi varsa bilgi amaçlı yazıyorum..
Malesef ses sorunu bendede başladı.Kanal değişiminde ses gidiyor.Başlarda böyle bişi yoktu sonradan oldu.yazılımı kapatıp açıyorum ilk hangi kanalı seçersem o kanalaın sesi geliyor değişirsem ses gidiyor.
SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMöyle bir sorun yok hocam. yazılım bulunduğu yerde dosyaya yazamıyordur. yazılım klasörünü başka bir yere taşıyıp çalıştırın