Bu örnek bir konuk iletisidir. Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilir ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabilirsiniz!
Değerli Ziyaretçi UyduportaL iPtv Paylaşım Dünyasına Hoşgeldiniz. Önemli ve Öncelikli Kurallarımız ; Kesinlikle Türkiye Digital Platform (Digiturk,D smart, Tivi Bu) Linklerinin Paylaşılması, açıktan Tüm Üye ve Ziyaretcilerimize Dağıtılması Yasaktır. Telif Hakları İçeren Film, Dizi, Oyun ve Program Yayınlamak Kesinlikle Yasaktır. Üyeliğiniz Kapatılır.!!!
yeni versiyonu hazırladım. testlerimi yapıyorum. film listesi de geliyor yeni versiyondaArkadaşlar panellerde yerli yabancı filmler gözükmüyor bi çaresi varmı acaba
Üstad kolaylıklar dilerim. XXX ler için şifreli filitreleme de eklesen süper olur.yeni versiyonu hazırladım. testlerimi yapıyorum. film listesi de geliyor yeni versiyonda
Merak edip google'dan çevirdim.спасибо большое Интересная тема. Хорошее программное обеспечение.
Merak edip google'dan çevirdim.
Çevirisi:
Çok teşekkür ederim İlginç bir konu. İyi yazılım.
ElderWOLF Hoşgeldin aramıza,
ElderWOLF Добро пожаловать к нам,
hocam gerçekten büyük emek veriyorsunuz ne kadar teşekkür etsek azdır sizden küçük bir ricam her ne kadar mutlaka bizden kaynaklanıyor olsa bile belki faydası dokunur diye şu ses olayınıda bir gözden geçirirseniz çok mutlu olurum tekrar emeğinize sağlık saygılar.yeni versiyonu hazırladım. testlerimi yapıyorum. film listesi de geliyor yeni versiyonda
ses için de bir ayar koydum. işe yarar mı bilmiyorum. bende ses sorunu olmadığı için test edemiyorum. ama sistemdeki ses çıkış listesini getiriyor ve seçtiğiniz çıkıştan sesi gönderiyorhocam gerçekten büyük emek veriyorsunuz ne kadar teşekkür etsek azdır sizden küçük bir ricam her ne kadar mutlaka bizden kaynaklanıyor olsa bile belki faydası dokunur diye şu ses olayınıda bir gözden geçirirseniz çok mutlu olurum tekrar emeğinize sağlık saygılar.
ses için de bir ayar koydum. işe yarar mı bilmiyorum. bende ses sorunu olmadığı için test edemiyorum. ama sistemdeki ses çıkış listesini getiriyor ve seçtiğiniz çıkıştan sesi gönderiyor